Shopping cart

Top Trekking linija radne i zaštitne obuće svakako je jedna od najraznovrsnijih, kako u pogledu dizajna i korištenih materijala tako i u pogledu stepena zaštite koji pruža korisnicima. Svi modeli (osim modela Artena i Arna) imaju dvoslojni PU/TPU đon koji je antistatik, protivklizni, otporan na ulja, naftu i kiseline i koji ima apsorber energije u oblasti pete. Unutrašnji PU sloj je mekan i fleksibilan dok je spoljašnji TPU sloj velike gustine oblikovan tako da odlično prijanja uz podlogu. U ovoj liniji radne i zaštitne obuće se pojavljuju modeli i sa čeličnom i sa kompozitnom kapom i listom kao i modeli bez kape i lista, zatim modeli izrađeni od pune goveđe kože kao i modeli od kombinacije nubok kože i tekstila. Upravo zahvaljujući ovoj raznovrsnosti, svaki korisnik može pronaći model koji mu u potpunosti odgovara.

Showing all 8 results

Plitke zaštitne cipele bez kape i lista, proizvedene od pune goveđe kože koja je tretirana voskom radi povećane vodoodbojnosti, sa Meryl® Actisystem postavom od izuzetno paropropusnog i izdržljivog materijala koji veoma brzo apsorbuje i oslobađa  vlagu, imaju ispunjen jezik i dio oko članka radi povećane udobnosti, PU/TPU đon je antistatik, protivklizni, otporan na ulja, naftu i kiseline, torziju i abraziju i ima apsorber energije u oblasti pete.

Može se koristiti na svim radnim mjestima na kojima nije potrebna obuća sa zaštitnom kapom i zaštitnim listom.
Veličina: 38-48

Plitke zaštitne cipele sa čeličnom kapom i čeličnim listom, proizvedene od pune goveđe kože koja je tretirana voskom radi povećane vodoodbojnosti, sa Meryl® Actisystem postavom od izuzetno paropropusnog i izdržljivog materijala koji veoma brzo apsorbuje i oslobađa  vlagu, imaju ispunjen jezik i dio oko članka radi povećane udobnosti, PU/TPU đon je antistatik, protivklizni, otporan na ulja, naftu i kiseline, torziju i abraziju i ima apsorber energije u oblasti pete.

EN ISO 20345

Koriste se u hemijskoj industriji, naftnoj industriji, građevinskoj industriji, itd.
Veličina: 38-48

Duboke zaštitne cipele bez kape i lista, proizvedene od pune goveđe kože koja je tretirana voskom radi povećane vodoodbojnosti, sa Meryl® Actisystem postavom od izuzetno paropropusnog i izdržljivog materijala koji veoma brzo apsorbuje i oslobađa  vlagu, imaju ispunjen jezik i dio oko članka radi povećane udobnosti, PU/TPU đon je antistatik, protivklizni, otporan na ulja, naftu i kiseline, torziju i abraziju i ima apsorber energije u oblasti pete.

Može se koristiti na svim radnim mjestima na kojima nije potrebna obuća sa zaštitnom kapom i zaštitnim listom.
Veličina: 38-48

Duboke zaštitne cipele sa čeličnom kapom i čeličnim listom, proizvedene od pune goveđe kože koja je tretirana voskom radi povećane vodoodbojnosti, sa Meryl® Actisystem postavom od izuzetno paropropusnog i izdržljivog materijala koji veoma brzo apsorbuje i oslobađa  vlagu, imaju ispunjen jezik i dio oko članka radi povećane udobnosti, PU/TPU đon je antistatik, protivklizni, otporan na ulja, naftu i kiseline, torziju i abraziju i ima apsorber energije u oblasti pete.

EN ISO 20345

Koriste se u hemijskoj industriji, naftnoj industriji, građevinskoj industriji, itd.
Veličina: 38-48