Shopping cart

Light Work je linija zaštitne obuće koja je novitet na našem tržištu. Glavne karakteristike ove linije su kombinovanje pune goveđe kože sa nubok kožom i detaljima u boji koji cipelama daju svež i savremen izgled. Cipele imaju kompozitnu kapu i nemetalni list tako da su svi modeli nemagnetni. Nemetalni list je izuzetno fleksibilan, ima termoizolujuće djelovanje, nudi odličnu zaštitu protiv probijanja i lakši je i do 40% od klasičnog metalnog lista. Đon na modelima iz ove linije ima tri sloja (PU/TPU/TPU) i pruža odličnu podršku središnjem dijelu stopala i maksimalnu fleksibilnost. Lagan je i izdržljiv, spoljašnji dio je od termopoliuretana dvostruke gustine i ojačan je oko prstiju i pete što garantuje maksimalnu otpornost na abraziju i torziju. Osim toga, đon je i antistatik, protivklizni, otporan je na ulja, naftu i kiseline i ima apsorber energije u oblasti pete koji ravnomerno raspoređuje težinu i smanjuje zamor prilikom dugog stajanja ili hodanja.

Showing all 3 results

Model ima kompozitnu kapu i nemetalni list, proizveden je od kombinacije nubok kože i paropropusnih tekstilnih dijelova, ima ispunjen jezik i dio oko članka radi povećane udobnosti, sa Meryl® Actisystem postavom od izuzetno paropropusnog i izdržljivog materijala koji veoma brzo apsorbuje i oslobađa vlagu.

EN ISO 20345

Koristi se na svim radnim mjestima na kojima je potrebno nositi obuću koja posjeduje zaštitnu kapu i zaštitni list (razni proizvodni pogoni, gradilišta, radionice, magacini, transport, itd.)
Veličina: 38-48